Mõnus sügisene gurmee

10. oktoober 2011

Sel Sügishooajal külastab Jazzkaar uue kontsertformaadiga Sokos Hotel Viru restorani Merineitsi. 28. oktoobril esineb seal Gourmet Duo Plus, kus pianisti ja laulja Yvetta Uustalu ning bassisti Tõnis Tüüri Gourmet Duo muusikalist gurmeed rikastavad karismaatiline saksofonist Marko Mägi ja särtsakas trummar Indrek Tetsmann. Kontserdi vaheaegadel serveeritakse kolmekäiguline õhtusöök ning hellitatud saavad kõik meeled.

Gourmet Duo muusikaline gurmee on maitsev ja rikkalik. Muusikud ammutavad inspiratsiooni nii jazzist, popist kui ka klassikalisest muusikast asetades kõrvuti Raimond Valgre, Cole Porteri, Charles Aznavouri, Stingi ja mitmed teised laululoojad. 

Menüü:

Tervitusjook 

Eelroad: 
Bouillabaisse 
Terrine de Foie Gras (pistaatsia brioche / õuna-rabarberi relish)

Pearoad:
Paltus (täidetud kammkarbi ja serranoga / basiiliku-kartulipüree / jõevähikaste) 
Part (puuviljateega kergelt suitsutatud / seenerisotto punapeediga / mustika-vaarikakaste) 
Hirv (kartuli „Mille Feuille” / põldmarjakaste) 

Dessert:
Külm passioni chiboust (jäine vaarika fumé / soe šokolaadikook)