Kontsert koos kolmekäigulise õhtusöögi ja vahuveiniga.

Pianisti ja laulja Yvetta Uustalu ning bassisti Tõnis Tüüri Gourmet Duo muusikaline gurmee on maitsev ja rikkalik. Muusikud ammutavad inspiratsiooni nii jazzist, popist kui ka klassikalisest muusikast asetades kõrvuti Raimond Valgre, Cole Porteri, Charles Aznavouri, Stingi ja mitmed teised laululoojad. Sokos Hotel Viru restoran Merineitsi mõnusas atmosfääris musitseerivad nad koos karismaatilise saksofonisti Marko Mägi ja särtsaka trummari Indrek Tetsmanniga. Kontserdi vaheaegadel serveeritakse kolmekäiguline õhtusöök ning hellitatud saavad kõik maitsemeeled.

Menüü:
Tervitusjook 

Eelroad: 
Bouillabaisse 
Terrine de Foie Gras (pistaatsia brioche / õuna-rabarberi relish)

Pearoad:
Paltus (täidetud kammkarbi ja serranoga / basiiliku-kartulipüree / jõevähikaste) 
Part (puuviljateega kergelt suitsutatud / seenerisotto punapeediga / mustika-vaarikakaste) 
Hirv (kartuli „Mille Feuille” / põldmarjakaste) 

Dessert:
Külm passioni chiboust (jäine vaarika fumé / soe šokolaadikook)